Prvi platni terminali za polise putnog osiguranja

Bez autora
Apr 06 2010

Wiener Stadtische saopštio da je počeo prodaju putnog osiguranja na platnim terminalima na blizu 140 lokacija u Beogradu i gradovima Srbije. Do kraja meseca kompanija planira da instalira prodaju na 40 platnih terminala u Srbiji.Zbog vizne liberalizacije, pojave novih turističkih agencija i ponude jeftinijih turističkih aranžmana očekuje se rast interesovanja za putovanje u predstojećoj sezoni, pa osiguranje Wiener Stadtische uvođenjem prodaje putem platnog automata želi da omogući veću dostupnost polise putnog osiguranja.

Prvi platni terminali za polise putnog osiguranjaWiener Stadtische saopštio da je počeo prodaju putnog osiguranja na platnim terminalima na blizu 140 lokacija u Beogradu i gradovima Srbije. Do kraja meseca kompanija planira da instalira prodaju na 40 platnih terminala u Srbiji.

Zbog vizne liberalizacije, pojave novih turističkih agencija i ponude jeftinijih turističkih aranžmana očekuje se rast interesovanja za putovanje u predstojećoj sezoni, pa osiguranje Wiener Stadtische uvođenjem prodaje putem platnog automata želi da omogući veću dostupnost polise putnog osiguranja.

Unošenjem ličnih podataka i informacija o odredištu i trajanju putovanja klijent se na licu mesta upoznaje sa uslovima osiguranja i visinom premije, a po uplati iznosa iz ponude automat štampa polisu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik